Головна / Публікації / У Коледжі технологій, бізнесу та права змагалися майбутні кулінари

У Коледжі технологій, бізнесу та права змагалися майбутні кулінари

6 жовтня 2017 року у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбувся третій Всеукраїнський етнофестиваль кулінарної майстерності.

У конкурсі взяли участь 5 команд: «Червоні вітрила» Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій, «Буковинка» Чернівецького державного комерційного технікуму, «Кухар-чарівник» Луцького кооперативного коледжу Львівського торгово-економічного університету, «Смак» Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі, «Профі» Коледжу технологій, бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки.

Конкурс складався з трьох етапів:

-         приготування страви з м’яса за власною рецептурою;

-         приготування та подача вареників за власною рецептурою;

-         виставка оздоблень та композицій з овочів (домашнє завдання).

Компетентне журі оцінило підготовку, майстерність, дотримання технологічних процесів, оформлення і відзначило найкращих:

-         номінація «Інноваційність технології приготування страви з м’яса» команда «Профі»;

-         номінація «Інноваційність технології приготування вареників» –команда «Буковинка»;

-         номінація «Оригінальність приготування страви з м’яса» – команда «Смак»;

-         номінація «Оригінальність композиції з овочів та фруктів» – команда «Червоні вітрила»;

-         номінація «Оригінальність приготування вареників» – команда «Кухар-чарівник».

Вітаємо учасників та переможців конкурсу, бажаємо подальших професійних перемог! 

Коледж технологій, бізнесу та права

При використанні цієї інформації обов`язкове посилання на першоджерело

Дата: Грудень 15, 2017Час: 09:30:44Онлайн: 0